HomeDienstenEten bij Maria Dommer

Eten bij Maria Dommer

Cliënten van woonzorgcentrum Maria Dommer kunnen  dagelijks een maaltijd gebruiken in het restaurant. Ook bewoners van de gemeente Stichtse Vecht zijn van harte welkom. Het restaurant kunt u vinden in de recreatiezaal van het woonzorgcentrum.

 

U kunt zeven dagen per week in het restaurant de maaltijd gebruiken. Maria Dommer hanteert een drie gangen keuzemenu. De warme maaltijd wordt tussen de middag geserveerd. Er zijn veel mensen die de maaltijd in het restaurant willen gebruiken. Om die reden zijn er twee momenten waarop de maaltijd start. Als u wilt komen eten in het restaurant, kunt u uw voorkeur aangeven hoe laat u wilt komen eten. Meld u direct aan.

 

Koelversmaaltijd
Als het niet meer mogelijk is om naar het restaurant te komen, kunt u ook een koelverse maaltijd in uw appartement gebruiken op een door u gewenst tijdstip. Deze service is voor de bewoners van Maria Dommer en de bewoners aanleunwoningen.

 

Verrassingshapje
Eén keer per maand wordt het verrassingshapje geserveerd. U kunt hierbij denken aan poffertjes, een broodje hamburger of bijvoorbeeld een broodje haring.

 

Snacks
Elke dag tussen 14.00 en 16.00 uur kunt u bij de gastvrouwen een snack bestellen.

 

Vraag het Maria Dommer:

 

Woonzorgcentrum

  • 0346 - 58 73 33

Klantservicebureau

  • 0346 - 58 73 50

Consulent zorgbemiddeling

  • 0346 - 58 73 39
    maandag t/m donderdag

Thuiszorg Maarssenbroek

  • 06 - 33 93 72 59