HomeFamilienet

Familienet

Voor Familienet: klik hier

 

Familienet is een handig en leuk interactief communicatiemiddel om contacten te onderhouden tussen medewerkers en familieleden van bewoners. Door Familienet is het voor medewerkers en familieleden makkelijker om elkaar op de hoogte te houden. De bewoner heeft een beveiligde pagina op internet waar medewerkers van Maria Dommer en familie berichten en foto’s met elkaar kunnen delen. Het is ook mogelijk om een agenda bij te houden. Zo is iedereen beter op de hoogte van de gang van zaken op de afdeling, de activiteiten en wordt de samenwerking nóg beter. 
 

Familienet levert extra contactmomenten op tussen medewerkers van de afdeling en familie van de bewoner. Hierdoor krijgen familieleden een beter beeld van wat er gebeurt op de afdeling en ontstaat er over en weer meer begrip. Familieleden zijn op de hoogte van activiteiten en kunnen makkelijker en vaker hulp aanbieden bij activiteiten.

Wilt u ook (kosteloos) gebruik maken van Familienet van Maria Dommer? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. waarin u aangeeft dat u gebruik wilt maken van Familienet. U ontvangt dan zo snel mogelijk bericht van ons.

Vraag het Maria Dommer:

 

Woonzorgcentrum

  • 0346 - 58 73 33

Klantservicebureau

  • 0346 - 58 73 50

Consulent zorgbemiddeling

  • 0346 - 58 73 39
    maandag t/m donderdag

Thuiszorg Maarssenbroek

  • 06 - 33 93 72 59