HomeOver Maria DommerMedezeggenschap

Medezeggenschap

Medezeggenschap is een wettelijk recht van werknemers en cliënten. Zo hebben zij invloed op besluiten in de organisatie van Maria Dommer. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om goede afweging tussen organisatie en werknemers- of clientenbelangen.

 

Cliëntenraad

Maria Dommer heeft een cliëntenraad. Deze raad heeft als taak om de gemeenschappelijke belangen van alle cliënten te behartigen. De cliëntenraad is gesprekspartner en adviseur en wordt bij allerlei onderwerpen en beleidsafspraken die Maria Dommer maakt betrokken. Bijvoorbeeld interne en externe ontwikkelingen voor Maria Dommer, cliënten tevredenheidsonderzoek en allerlei beleidswijzigingen. De cliëntenraad is verder bevoegd om gevraagd of ongevraagd voorstellen te doen over andere onderwerpen die voor de cliënten van belang zijn. De cliëntenraad komt een aantal keren per jaar samen. De voorzitter van de cliëntenraad is te bereiken via de receptie van Maria Dommer.


Ondernemingsraad

Maria Dommer kent een medezeggenschap van medewerkers via de ondernemingsraad. De ondernemingsraad behartigt de belangen van de medewerkers. Zij denkt mee en adviseert over arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. De ondernemingsraad van Maria Dommer kent op dit moment 9 leden. De ondernemingsraad is te bereiken via de e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vraag het Maria Dommer:

 

Woonzorgcentrum

  • 0346 - 58 73 33

Klantservicebureau

  • 0346 - 58 73 50

Consulent zorgbemiddeling

  • 0346 - 58 73 39
    maandag t/m donderdag

Thuiszorg Maarssenbroek

  • 06 - 33 93 72 59