HomeZorg in het zorgcentrumIntramurale zorgafdeling

Intramurale zorgafdeling

Wonen in een beschermde omgeving waar u tegelijkertijd zorg kan afnemen? Dan bent u bij Maria Dommer aan het juiste adres. Hier kunt u op basis van een indicatie komen wonen in één van de 96 appartementen. Het woonzorgcentrum is zo ingericht dat alle zorg en diensten dichtbij zijn. U woont en leeft in een sfeer van zelfstandigheid. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zoveel mogelijk uw leven blijft leiden zoals u dit gewend bent. De zorg is dan ook geheel aanvullend en ondersteunend.

 

Zorg op maat
De zorg wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw persoonlijke zorgbehoefte. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde soort en hoeveelheid zorg nodig. Bij veranderingen in uw zorgbehoefte wordt de soort en hoeveelheid zorg aangepast. U heeft een geldige ZZP indicatie nodig om in het woonzorgcentrum te kunnen wonen.

 

Bezichtigen
Om een goed beeld te krijgen van het woonzorgcentrum en de appartementen, bent u van harte welkom voor een bezichtiging en/of rondleiding. U kunt een afspraak maken met de consulent Zorgbemiddeling. Zij is op maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 12.30 uur aanwezig.

Vraag het Maria Dommer:

 

Woonzorgcentrum

  • 0346 - 58 73 33

Klantservicebureau

  • 0346 - 58 73 50

Consulent zorgbemiddeling

  • 0346 - 58 73 39
    maandag t/m donderdag

Thuiszorg Maarssenbroek

  • 06 - 33 93 72 59